Skip to content

Restaurant Manager (FT)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPapa's Loft House

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om je restaurant team en gasten in de watten te leggen? Zie jij het als een uitdaging om met je collega’s te bouwen aan een mooi en nieuw restaurant en rooftop met een bestaand en steengoed concept? Dan zoeken we jou! Papa’s Loft House is opzoek naar een nieuwe Restaurant Manager!


Als Restaurant Manager ben je hét gezicht van ons restaurant ‘Papa’s Loft House’, geïnspireerd door de verhalen van Papa: Ernest Hemingway. Je vormt de schakel tussen het team en de Operational Manager.


Als Restaurant Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant, je stuurt het team van bedieningsmedewerkers aan, je maakt de roosters, bent een vraagbaak voor het team en treed coachend op. Ook zorg je dat er altijd voldoende voorraad is en houd je zicht op de kosten. Tijdens openingstijden zorg jij dat het restaurant, het terras en onze rooftop er altijd fantastisch bij staat en alles efficiënt verloopt. Daarnaast houd je je bezig met de uitvoering en voorbereiding van de events, zoals BBQ’s en walking dinners bij ons in het restaurant en op de rooftop. Je vindt het leuk om mee te denken over de toekomst en onze brand.


PAPA’S HOUSES

Papa’s is een bewezen concept sinds 1989, met locatie Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp aan een prachtig meer. En nu is onze 2e locatie geopend in het Element Hotel gelegen in Gelderlandplein met een prachtige rooftop; genaamd Papa’s Loft House. Binnen biedt het restaurant en Papa's Café plaats aan circa 200 gasten en op het Rooftop terras +150 gasten. Neem vooral een kijkje op onze menukaart om een goede impressie op te doen. Daarnaast heeft Papa’s ook verschillende mogelijkheden voor het organiseren van besloten evenementen, zakelijke borrels, vergaderingen, prive diners en feesten.

Vereisten

A WEEK IN THE LIFE OF…

Je werkt 4 of 5 dagen per week in het restaurant. Op de piektijden tussen 12:00 en 14:00 & 18:00 en 20:00 zorg je dat je op de vloer bent, daartussen heb je tijd voor jouw administratieve taken. Je vormt de schakel tussen het team en de Operationeel Manager en hebt daar ook wekelijks overleg mee. Je maakt het rooster minimaal 3 weken vooruit, waardoor je weet waar je aan toe bent! Work hard, play harder!


WHO ARE YOU?

 • Een enthousiasteling met een gigantische lading energie
 • Je hebt leidinggevende ervaring in een restaurant
 • Je houdt van een divers en jong team
 • Je vindt het leuk om je team te motiveren, aansturen en coachen
 • We vinden het fijn (geen must) als je een diploma van de MBO of hbo-hotelschool hebt


WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Salaris tussen conform functiegroep 6 passend bij jouw kwaliteit en ervaring
 • Deelname aan een bonusregeling; Ook jij hebt invloed op het resultaat, dus behalen we het resultaat? Dan deel jij daar natuurlijk in mee!
 • Reiskostenvergoeding vanaf 7,5km enkele reis
 • Fietsplan via Lease a Bike
 • Medewerkerskorting binnen Papa’s Beach House en Papa’s Loft House
 • Pensioenregeling via PH&C
 • Mogelijkheid tot deelname aan het CLAY-talenten opleidingsprogramma
 • Activiteiten met het team, zoals ons memorabele jaarlijkse staff party, end of season BBQ’s en andere leuke sportieve events


CLAY HOSPITALITY

Papa's Houses en Element zijn onderdeel van CLAY Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!


Life is too short, work somewhere awesome! Join the family, apply here!of