Skip to content

Junior Head Chef (FT)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.800 - € 3.500 per maandPapa's Loft House

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om te werken voor een net geopend restaurant in Gelderlandplein? Zie jij het als een uitdaging om met je collega’s te bouwen aan een mooi en nieuw restaurant met rooftop en een bestaand en steengoed concept? Dan zoeken we jou! Papa’s Loft House zal een officiële opening hebben in November en is opzoek naar een Junior Head Chef!


Als Junior Head Chef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken, je stuurt het team aan, je maakt de roosters, bent een vraagbaak voor het team en treed coachend op. Ook zorg je dat er altijd voldoende voorraad is en houd je zicht op de kosten. Daarnaast houd je je bezig met de uitvoering en voorbereiding van de events, zoals BBQ’s en walking dinners bij ons in het restaurant en op de rooftop. Je vindt het leuk om mee te denken over de toekomst en onze brand en hierbij valt ook de geweldig leuke uitdaging om met ons het nieuwe restaurant in Amsterdam te introduceren.


PAPA’S HOUSES

Papa’s is een bewezen concept sinds 1989, met locatie Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp aan een prachtig meer. En nu onze tweede locatie in het Element Hotel gelegen in shopping mall Gelderlandplein met een prachtige rooftop; genaamd Papa’s Loft House. Onze producten zijn puur, vers en lokaal. Daarnaast heeft Papa’s ook verschillende mogelijkheden voor het organiseren van besloten evenementen (BBQ’s), zakelijke borrels en bruiloften.


ELEMENT AMSTERDAM

Element by Westin zit in het pand naast Papa’s Loft House en is onderdeel van Marriott International. De brand richt zich op zowel zakelijke als leisure gasten met een verblijf van één dag tot enkele maanden. Het lifestyle hotel beschikt over 160 moderne design-kamers, meerdere vergaderruimtes; alles met slim design en geïnspireerd op de natuur.


Vereisten

A WEEK IN THE LIFE OF…

De keuken is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 21:00, en op zondag tussen 12:00 en 17:00. Je bent verantwoordelijk voor het operationele management van de keuken over onderwerpen zoals: personeelsbezetting, teamstructuur, controle over inslag, HACCP, recepturen, samenstellingen menu’s en voorraadbeheer. Je rapporteert aan de Operationeel Manager en hebt daar ook wekelijks overleg mee. Je maakt het rooster minimaal 3 weken vooruit, waardoor je weet waar je aan toe bent! Work hard, play harder!


WHO ARE YOU?

 • Minimaal 2 jaar ervaring als sous-chef
 • Een enthousiasteling met een gigantische lading energie
 • Kennis over hygiëne en HACCP-regelgeving, kooktechnieken, inkoopprijzen en algemene ontwikkelingen in de markt
 • We vinden het leuk als je onze gasten blij kan maken met mooie gerechten van de Green Egg


WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Salaris tussen de 2800 – 3500 passend bij jouw kwaliteit en ervaring inclusief 25 vakantiedagen
 • Deelname aan een bonusregeling; Ook jij hebt invloed op het resultaat, dus behalen we het resultaat? Dan deel jij daar natuurlijk in mee!
 • Mogelijkheid tot deelname aan het CLAY-talenten opleidingsprogramma
 • Reiskostenvergoeding vanaf 7,5 km enkele reis
 • Fietsplan via Lease a Bike
 • Gratis maaltijden tijdens je dienst en medewerkerskorting binnen Papa’s Beach House en Papa’s Loft House
 • Activiteiten met het team, zoals ons memorabele jaarlijkse staff party, end of season BBQ’s en andere leuke sportieve events
 • Pensioenregeling via PH&C


CLAY HOSPITALITY

Element en Papa’s zijn onderdeel van CLAY Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!

of