Skip to content

Lunch Kok

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandPapa's Beach House

Functieomschrijving

PAPA’S BEACH HOUSE

Aan de rand van het meer In het Haarlemmermeerse Bos, ligt paviljoen Papa’s Beach House.

Hier doen wij waar wij het beste in zijn: gasten ontvangen en in de watten leggen en te gekke evenementen organiseren. Papa’s betekent good times, great food. The good food dat verzorgen wij met onze altijd verse en pure producten, the good times daar zorg jij voor samen met je collega’s!


Dus wil jij net als Danny, Sylvana en Jamie en de rest van het team aan de slag in de horeca? Onze chef maakt graag kennis met je!

In deze job heb je een multi-inzetbare rol in de keuken. Je helpt bij de voorbereiding (mise en place), het opmaken van gerechten, je draait mee met de lunch en springt bij waar nodig. Een gewaardeerde rol in de Papa’s keuken!

Vereisten

Wie zoekt Papa’s Beach House?

  • Het lijkt je tof om in de keuken van Papa’s aan de slag te gaan, waar we naast lunch en diner, ook zorgen voor de gerechten bij evenementen.
  • Ervaring in de keuken is fijn, maar motivatie en passie voor koken vinden we veel belangrijker!
  • Je werkt dagelijks van 09.00 - 17.00 en verzorgt dus de volledige lunch. Het liefst werk je 1 dag in het weekend. 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Goed geld verdienen, vergeet de fooi niet!
  • Superteam met awesome collega’s die keihard voor elkaar werken.
  • Flinke portie gezelligheid, zo drinken we na sluit graag nog een drankje met elkaar.
  • Vele andere benefits, we vertellen je graag meer als we kennis maken.

CLAY HOSPITALITY

Papa’s Beach House is onderdeel van Clay Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!


of