Skip to content

Medewerker Bediening & Events

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPapa's Loft House

Functieomschrijving

Medewerker Bediening & Events!

Wil jij werken in de bediening in Amsterdam met uitzicht op de Zuidas? Wil je daarnaast goed geld verdienen en je vakantiegeld maandelijks uitbetaald krijgen? En ook nog eens een hoop ervaring op doen in het restaurant en op de meest toffe events? Zoek dan niet verder. Team Papa’s is op zoek naar avontuurlijke levensgenieters met een tikkeltje rebelsheid. We bieden een werkplek waar je veel kan leren, waar het iedere dag een feestje is, je werkt met awesome collega’s en je kan doorgroeien als je dat wil!


Hé, leuke toevoeging, je werkt in een van de nieuwste restaurants op de Zuidas. Jij draagt dus je steentje bij het opzetten van het team en het Papa's Loft House Restaurant!

Life is too short, work somewhere awesome! Join the family, apply here!

Vereisten

  • We houden ervan als je leergierig bent
  • Wij brengen je alle kneepjes van het vak bij, dus ervaring is geen vereiste!

CLAY HOSPITALITY

Papa’s Loft House is onderdeel van Clay Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!


of